iDates

Oletko kyllästynyt nukkumaan yksin? Oletko saanut tarpeeksesi “perinteisestä” nettideittailusta? Jos vastasit “kyllä”, niin iDates saattaa hyvinkin olla juuri sinua varten. Käytännössä iDates on rento deittailuportaali, joka auttaa sinkkuja löytämään vastaparinsa nopeasti ja tehokkaasti. Tällä vuonna 2016 perustetulla portaalilla on nyt miljoonia käyttäjiä kautta maailman. Alusta on hyvämaineinen ja tarjoaa sinkuille oivan paikan rennon deittailun, tapailun ja lähemmän tuttavuuden etsimiseen.

Arvioimme sen vahvuuksia ja heikkouksia luomalla profiilin ja käyttämällä alustaa muutaman viikon ajan. Kävimme useita hauskoja nettikeskusteluja kauniiden naisten kanssa, mutta havaitsimme myös muutamia vikoja. Voit lukea asiasta lisää kattavasta arviostamme.

PRO
 • Sopii käytännössä kaikille
 • Nopea rekisteröityminen Facebookin tai Googlen kautta
 • Useita haku- ja viestintätoimintoja
CONTRA
 • Viestien lähettäminen muille jäsenille vaatii kolikoita
 • Useita bottiviestejä

Lisätietoja jäsenistä:

 • Kaikkien sukupuolien ja seksuaalisten suuntausten edustajia
 • Yli 100 000 jäsentä pelkästään Yhdysvalloissa
 • Useimmat ovat 25-35-vuotiaita

Lisätietoja iDatesista:

 • Nopea rekisteröityminen Googlen, Facebookin tai sähköpostin kautta
 • Erittäin sosiaalinen ja aktiivinen yhteisö
 • Helppokäyttöinen, kolikkopohjainen jäsenyys

Kuinka kauan ensimmäisen lyhyen jutun saaminen kestää?

iDates oli aluksi deittisivusto, mutta nyt sen todellinen luonto on varsin selvästi esillä. Tällä portaalilla on yksi ainoa tarkoitus, ja tarkoituksena on auttaa sinkkuja löytämään petikumppani – kenties koko loppuelämän ajaksi joissain tapauksissa, mutta useimmat etsivät kepeää hauskanpitoa. Rekisteröityminen on tehty mahdollisimman helpoksi. Se kestää alle 3 minuuttia. Jos rekisteröidyit Googlen tai Facebookin kautta, niin alusta hyödyntää sen sisältämiä tietoja profiilisi täydentämiseen. Profiilia ei tarvitse täyttää, sillä sinun ei tarvitse ladata kuvaa viestinnän aloittamiseksi.

Muiden jäsenten kanssa kommunikointi vaatii kolikoita, joita voi ostaa suoraan tilisi kautta. Naisten löytäminen on iDatesistä on varsin helppoa, mutta automatisoituja bottiviestejä kannattaa varoa. On kuitenkin varsin helppoa havaita, mihin profiileihin kannattaa kuluttaa kolikoita ja mihin ei.

Miten toimiva iDates on?

Voit arvioida profiilisi toimivuuden asettamalla itsellesi ensin tavoitteita. Jos etsit elämäsi rakkautta iDatesta, niin se epäonnistuu käytännössä varmasti. Naiset etsivät tältä sivustolta kepeitä kesäromansseja ja lyhyitä juttuja, eivät elämänsä prinssiä. Lähestymistapa alustalla kannattaakin suunnitella sen mukaisesti. Älä siis suotta käytä romanttisista komedioista poimittuja repliikkejä, vaan siirry suoraan asiaan – mutta muista kuitenkin käyttötapasi.

Mutta kuinka iDatesin kaunokaisia kannattaa lähestyä? Autoimme sinua määrittämään onnistuneisuutesi kirjoittamalla kaksi eri viestiä ja lähestyimme 100 eri naista. Molemmat viestimme lähetettiin 50 naiselle, joista jotkut jättivät vastaamatta ja joista jotkut eivät selvästikään olleet oikeasti olemassa. Jotkut kuitenkin vastasivat meille. Tuloksemme löytyvät tästä:

Testiviesti 1: “Hei, pidin kovasti profiilistasi. Tahtoisitko tutustua minuun?”

Viestin saaneet naiset Vastauksia prosenttiosuus
50 18 36% vastaustiheys

Testiviesti 2: “Vau, näytät upealta. Mitä jos tavattaisiin tänä iltana.”

Viestin saaneet naiset Vastauksia prosenttiosuus
50 34 68% vastaustiheys

Tämä selventää varsin hyvin, millainen lähestymistapa toimii parhaiten iDatesissä. Tämän sivuston naiset tahtovat pitää hauskaa, mielellään saman tien. Rohkea ja itsevarma lähestymistapa poikii siis taatusti video-chatteja.

Millaisia naisia täältä löytyy?

iDates ei ole pelkästään verkkodeittailusivusto. Se on käytettävissä myös mobiilisovelluksena, joka toimii myös Android- ja iOS-puhelimilla. Sen raikas ja intuitiivinen rakenne houkuttelee nuorempaa yleisöä, ja useimmat sivustoa käyttävät naiset ovat 25-35-vuotiaita.

Useimmat profiilit ovat aitoja, mutta sen lisäksi täältä löytyy lukuisia feikkiprofiileja. Deittisivustot käyttävät näitä botteja käyttäjämäärän kasvattamiseen, mutta ne on onneksi helppo erottaa oikeista profiileista. iDate on pohjimmiltaan hauska alusta, jossa on reilu annos veikeää asennetta ja ensideitin huumaa.

Kuinka turvassa olen? Pysynkö taatusti nimettömänä?

Kaikkien nykyaikaisten sivustojen tavoin iDates hyödyntää suojattuja SSL-salausta ja käsittelee kaiken datan EU:n tietosuoja- ja turvallisuuslakien mukaisesti. Tarjolla on useita eri maksutapoja, kuten luottokortit, pankkisiirto, PayPal ja mobiilimaksut. Toisin sanoen voit siis ostaa uuden SIM-kortin ja käyttää sitä nimettömiin maksuihin.

Jos tahdot pysyä nimettömänä, voit luoda uuden sähköpostitilin ja rekisteröityä sillä alustalle Facebook- tai Google-tilien sijasta. Profiilikuvan lataaminen ei ole pakollista, joten voit pysyä mahdollisimman tuntemattomana halutessasi.

Onko iDates hyvämaineinen alusta?

Kyllä, iDates on hyvämaineinen alusta. Se on ollut olemassa jo vuodesta 2016 asti, ja sen omistaa Boranu Online, Alankomaihin rekisteröity yritys. iStoren ja Google Storen latauslukemien mukaisesti iDatesilla on miljoonia käyttäjiä kaikkialla maailmassa, minkä lisäksi se on saanut lukuisia myönteisiä arvioita Euroopassa, Iso-Britanniassa, Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

Mitkä ominaisuudet ovat ilmaisia?

Useimpien deittisivustojen tavoin myös iDates rajoittaa ilmaisten toimintojen lukumäärää. Voit rekisteröityä täysin ilmaiseksi, luoda profiilisi sekä selata verkkosivustoa. Eri hakutoiminnot mahdollistavat hakutulosten suodattamisen sijainnin perusteella, mutta voit myös halutessasi lisätä haluamasi paikkakunnan nimen. Hälytysten vastaanottaminen on ilmaista, mutta ilman kolikoita et pääse sen pidemmälle.

Voit tuplata huvin ostamalla kolikoita, joiden avulla voit lähettää viestejä mieleisillesi naisille. Tämä käyttömäärän mukainen maksutapa on hauska, mutta monesti se voi käydä kalliiksi pitkällä aikavälillä. Kolikot ovat onneksi kuitenkin edullisia tällä alustalla.

Voorzien van Gratis Premium
Aanmelden en een profiel aanmaken
Contact starten
Berichten ontvangen
Foto’s uploaden
E-mail meldingen
Gebruik maken van de zoekfunctie
lle afbeeldingen en galerijen zien
Reageren op berichten

Muut alustat tarjoavat kuukausi- ja vuositilauksia, mutta iDates hyödyntää käyttökohtaisia maksuja. Voit valita eri kolikkopakettien väliltä, ja niihin lukeutuu seuraavaa:

 • 170 kolikkoa: 4,99 €
 • 390 kolikkoa: 9,99 €
 • 990 kolikkoa: 24,99 €
 • 2 040 kolikkoa: 49,99 €
 • 4 180 kolikkoa: 99,99 €

Kuten varmaan huomaatkin, niin paketit ovat sitä edullisempia mitä enemmän kolikoita ostat. Viesti maksaa 50 kolikkoa, joten isomman paketin ostaminen etukäteen on kustannustehokkaampaa kuin usean pienemmän paketin ostaminen.

Testimme yhteenveto

iDates on viihdyttävä ja rento deittailualusta kaikenikäisille ja kaikkien seksuaalisten suuntauksien edustajille. Se on veikeä ja kutkuttava, ja se sopii täydellisesti hauskanpidon tai suhteiden etsintään. Emme ole heidän maksukäytäntöjensä suurimpia faneja, mutta ne sopivat mainiosti satunnaiskäyttäjille, jotka eivät tahdo sitoutua jäsenyyssopimukseen.

Luotettavan yrityksen hallinnoima iDating sopii mainiosti hauskanpitoa sekä elämänsä piristystä etsiville käyttäjille.