Käyttöehdot

Nämä käyttöehdot sisältävät www.pikaiset-seikkailut.com/pikaiset-seikkailut.net:n ja sen (Verkkosivun) tarjoaman sisällön käyttöä koskevat säännöt-

LUE NE HUOLELLISESTI ENNEN KUIN KÄYTÄT VERKKOSIVUA. KÄYTTÄMÄLLÄ VERKKOSIVUA SUOSTUT JA SITOUDUT NOUDATTAMAAN NÄITÄ EHTOJA. JOS ET SUOSTU NOUDATTAMAAN NÄITÄ EHTOJA, ET SAA KÄYTTÄ VERKKOSIVUA.

EHDOT, JOTKA KOSKEVAT VERKKOSIVUN KÄYTTÖÄ

Meidän tietosuojakäytännössämme esitetään ehdot, joiden mukaan käsittelemme henkilökohtaisia tietoja, joita saatamme kerätä sinusta tai joita annat meille. Käyttämällä Verkkosivua, hyväksyt tällaisen käsittelyn ja vakuutat että kaikki antamasi tiedot ovat paikkansapitäviä.

Meidän evästekäytäntömme sisältää tietoa Verkkosivulla käytetyistä evästeistä

VASTUUVAPAUSLAUSEKE

Ymmärrät, että käytätte Verkkosivua omalla vastuullanne. Erityisesti ymmärrätte, että:

Olet vastuussa sovellettavien lakien noudattamisesta: Me emme ole deittipalvelu, emmekä me hyväksy deittipalveluiden käyttöä laittomiin tarkoituksiin. Teidän tulee varmistaa että noudatatte kaikkia sovellettavia lakeja ja palveluehtoja, kun käytätte deittipalvelua. Tietyt kolmannen osapuolen sisällöntuottajat kieltävät deittiportaalin käyttön heidän palveluiden löytämisessä ja on teidän vastuullanne varmistaa, että Deittipalvelun käyttö tiettyyn tarkoitukseen on laillista.

Sinun ei tule luottaa Verkkosivulla esitettyyn sisältöön: Verkkosivuston sisältö on vain yleisluonteista tietoa. Sitä ei olet tarkoitettu mihinkään tekniseen, taloudelliseen tai oikeudelliseen neuvontaan tai muuhun neuvontaan, johon teidän tulisi luottaa. Erityisesti, se ei toimi kutsuna tai lupana käyttää deittipalveluita laittomiin tarkoituksiin, eikä muodosta oikeudellista neuvontaa niiden käytön laimukaisuudesta mihinkään tiettyyn tarkoitukseen. Ennen kuin teet tai pidättäydyt mistä tahansa toiminnasta Verkkosivun sisällön perustella, sinun tulee (i) tarkistaa vastaako deittipalvelu sinun tarpeitasi ja (ii) tarkistaa kaikki käyttöehdot, jotka liittyvät kyseiseen palveluun. Jos et ole varma kummastakaan, suosittelemme ottamaan yhteyttä kyseiseen deittipalveluun tai hankkimaan ammatti- tai asiantuntija-apua.

Tiedot Verkkosivulla voivat olla epätäydellisiä tai vanhentuneita. Vaikka pyrimme kohtuullisin keinoin päivittämään Verkkosivun tietoja, me emme tee lupauksia, takuita tai vakuutuksia, suoraan tai epäsuorasti, että Verkkosivun tiedot ovat tarkkoja, täydellisiä tai ajan tasalla. Meillä ei ole velvollisuutta päivittää Verkkosivun tietoja ja suosittelemme aina tarkistamaan Deittipalvelun tarjoan verkosivun ennen tavaroiden tai palveluiden ostamista. Tämä Verkkosivu ei sisällä kaikkia deittipalveluita, eikä kaikkia saatavilla olevia deittimahdollisuuksia.

Me emme vastuussa verkkosivuista, joihin linkitämme: Jos Verkkosivulla on linkkejä muille sivuille tai kolmansien osapuolien tarjoamia resursseja, nämä linkit tarjotaan vain tiedoksenne. Tällaisia linkkeja ei tule tulkita siten, että hyväksyisimme linkitetyt verkkosivustot tai niistä mahdollisesti saatavat tiedot. Meillä ei ole kontrollia näistä sivuista tai resursseista. Jos painat linkkejä muille verkkosivuille, poistut välittömästi tältä Verkkosivustolta.

Mainontaa koskeva vastuuvapauslauseke: pikaiset-seikkailut.info on mainonnalla tuettu vertailu- ja arviointisivusto. Pitääksemme tämän resurssin ilmaisena, me käytämme linkkejä jotka tuottavat meille korvausta ohjatessamme sinut kumppanille. Deittipalvelua voidaan korvata tiettyjen tarjoajien näyttämisestä. Deittipalveluiden järjestykseen ja pisteytykseen listoillamme saattaa vaikuttaa kaupalliset tekijät, kuten yleinen suosio ja muuntokurssit. Arvostelumme ja pisteytyksemme saattavat muuttua ajoittain.

Ikärajoitus: Teidän tulee olla vähintään 18-vuotias käyttääksesi Verkkosivua. Käyttämällä Verkkosivua ja hyväksymällä nämä käyttöehdot, vakuutatte, että olette vähintään 18-vuotias.

Porno

Sisältönne ei sisällä mitään tekstiä, kuvia tai kuvausta, jossa on alastomuutta, kiroilua, seksuaalista toimintaa, seksuaalista vihjailua, seksuaalisesti loukkaavaa tai muuten sopimatonta sisältöä.

Herjaus

Sisältönne ei herjaa, häpäise tai muuten vahingoita kolmansia osapuolia.

Vihapuhe ja rasismi

Sisältönne ei sisällä lainkaan vihapuhetta, rasistisia mielipiteitä, eikä yllytä muita väkivaltaisiin tekoihin henkilöitä kohtaan perustuen heidän kuulumiseensa tiettyyn ryhmään.

Huijaukset

Sisältöänne ei käytetä aloittamaan tai kannustamaan osallistumaan huijaukseen, markkinoiden manipulointiin, pyramidihuijaukseen, uskontoon, AA-kokouksiin, kultteihin, phisingiin tai mitään käyttöä, jota voidaan käyttää tuotteiden ja/tai rahan keräämiseen muilta, mukaan lukien virtuaalisen omaisuuden.

Vakuutus

Täten vakuutatte, että olette joko ainoa omistaja tai lisenssinhaltija kaikkeen Sisältöön, jota te lähetätte palveuiden kautta ja että muiden osapuolien oikeuksia ei rikota tai loukata käyttämällä Sisältöä palvelun kautta. Lisäksi vakuutatte, ettei teitä kohtaan tai sisällön käyttämistä vastaan ole mitään oikeudellista vaatimusta, kiistaa, oikeustapausta tai uhkausta.

Tuotemerkit

Jos Sisältönne sisältää tavaramerkkejä, myönnätte meille peruuttamattoman, pysyvän, rajattoman, maailmanlaajuisen, rojaltivapaan, alilisensoitavan, ei-yksityisoikeudellisen lisenssin käyttää ja näyttää kaikkia tuotemerkkejä, jotka liittyvät Sisältöönne palvelun toiminnan mukaisesti.

Esitarkastus

Ymmärrät, että emme voi esitarkastaaa kaikkea Sisältöä, mutta että meillä on oikeus (mutta ei velvollisuus) harkintamme mukaan kieltää tai poistaa Sisältöä, joka on saatavilla palvelun kautta.

Sisällön paljastaminen

Ymmärrätte ja hyväksytte, että saatamme säilyttää Sisältöä ja saatamme myös paljastaa Sisältöä, jos laki vaatii niin tai hyvässä uskossa uskomme, että säilyttäminen tai paljastaminen on kohtuullisen tarpeellista (a) oikeudellisen prosessin noudattamiseksi; (b) näiden ehtojen valvomiseksi; (c) vastataksemme väitteisiin, että Sisältö loukkaa kolmansien osapuolien oikeuksia tai (d) suojellaksemme oikeuksia, omaisuutta, tai meidän, käyttäjiemme ja yleisön turvallisuutta. Ymmärrät, että Sisällön tekninen käsittelyyn ja siirtämiseen Palvelun kautta, saattaa sisältyä (i) tiedon siirtoa eri verkkojen välillä ja (ii) muutoksia mukautumaan ja sopeutumaan liittyvien verkkojen ja laitteiden teknisiin vaatimuksiin.

Vaaraton

Hyväksyt ja vakuutat pitämään meidät ja käyttäjämme poissa vaarasta ja välittömästi vapauttamaan meidät tai käyttäjämme kaikaista väitetyistä tekijänoikeusloukkauksista, tuotemerkin laimennuksesta, patenttirikkomuksesta tai mistä tahansa muusta väitteestä, joka nousee Sisältönne käytöstä näiden ehtojen mukaisesti.

 1. VOIMME TEHDÄ MUUTOKSIA NÄIHIN EHTOIHIN JA TÄHÄN VERKKOSIVUSTOON

Täydennämme näitä ehtoja ajoittain. Päivityt ehdot ovat voimassa Verkkosivustolla julkaisupäivästä alkaen. Joka kerta, kun haluatte käyttää Verkkosivua, tarkista nämä ehdot varmistaaksesi, että ymmärrät ehdot, jotka ovat voimassa sillä hetkellä.

Voimme päivittää ja muuttaa Verkkosivua ajoittain ottaen huomioon muutokset käyttäjiemme tarpeissa ja liiketoimintamme painoipisteissä. Pyrimme antamaan teille reilun ilmoituksen kaikista merkittävistä muutoksista.

 1. VOIMME KESKEYTTÄÄ TAI POISTAA VERKKOSIVUSTON

Verkkosivusto on saatavilla ilmaiseksi.

Emme takaa, että Verkkosivusto tai mikään sen sisältö on saatavilla ikuisesti tai saatavuus on keskeytymätöntä. Saatamme keskeyttää tai rajoittaa koko tai osan Verkkosivun saatavuudesta liiketaloudellisista tai toiminnallisista syistä. Pyrimme antamaan teille kohtuullisen varoituksen ennen keskeytystä tai rajoitusta.

Te olette myös vastuussa sen varmistamisesta, että kaikki henkilöt, jotka käyttävät Verkkosivustoa internetyhteytenne kautta ovat tietoisia näistä käyttöehdoista sekä muista sovellettavista ehdoista ja että he noudattavat niitä.

 1. KUINKA SAAT KÄYTTÄÄ VERKKOSIVUSTON MATERIAALIA

Saatte käyttää Verkkosivustoa ja sen sisältöä vain henkilökohtaiseen, ei kaupalliseen käyttöön. Te ette saa käyttää Verkkosivuston sisältöä kaupallisiin tarkoituksiin ilman lupaa meiltä tai lisenssinhaltijoiltamme

Me omistamme tai lisensoimme kaikki tekijänoikeudet Verkkosivustolla ja siellä julkaistussa aineistossa. Näitä teoksia suojellaan tekinjänoikeuslaeilla ja säädöksillä ympäri maailmaa. Kaikki tällaiset oikeudet pidätetään.

Voitte hakea, näyttää ja katsella Verkkosivun sisältöä ainoastaan tietokoneen näytöllä. Jos tulostat, kopioit tai lataat minkään osan Verkkosivustosta näiden käyttöehtojen vastaisesti, oikeutenne käyttää Verkkosivustoa päätty välittömästi ja teidän tulee, meidän valintamme mukaan, palauttaa tai tuhota kaikki kopiot materiaaleista, joita olette tehnyt.

 1. VASTUUMME KÄRSIMÄSTÄMME MENETYKSESTÄ TAI VAHINGOSTA

Me emme rajoita millään tavalla vastuutamme, jos se olisi laitonta. Tämä sisältää vastuun kuolemasta tai henkilövahingosta, joka johtuu laiminlyönnistämme tai työntekijämme, edustajamme tai alihankkijoidemme huolimattomuudesta tai petoksesta tai vilpillisestä harhaanjohtamisesta.

Huomioittehan, että tarjoamme Verkkosivuston ainoastaan kotimaiseen ja yksityiseen käyttöön. Suostutte olemaan käyttämättä Verkkosivustoa kaupallisessa tarkoituksessa, emmekä ole vastuussa voitonmenetyksestä, liiketoiminen menetyksistä, liiketoiminnan keskeytymisestä tai liiketoimintamahdollisuuksien menetyksistä.

Jos kuitenkin haluat käyttää Verkkosivustoa kaupalliseen tarkoitukseen tai olet elinkeinonharjoittaja:

Me suljemme pois kaikki implikoidut ehdot, takuut ja esitykset sekä muut ehdot, jotka liittyvät Verkkosivustoon tai sen sisältöön.

Me emme ole vastuussa mistään menetyksestä tai vahingosta, joko sopimuksesta, rikkomuksesta (mukaan lukien huolimattomuus), lakisääteisen velvollisuuden rikkomisesta tai muusta, vaikka se olisi ennakoitavissa, johtuen tai liittyen i) Verkkosivun käyttöön tai kyvyttömyydestä käyttää Verkkosivua tai ii) Verkkosivustolla näyttettyn sisällön käytöstä tai siihen riippuvuudesta.  Erityisesti, emme ole vastuussa mistään välillisestä tai johtuvasta menetyksestä tai vahingosta.

 1. EMME OLE VASTUUSSA VIRUKSISTA, ETTEKÄ TE SAA TUODA NIITÄ VERKKOSIVULLE

Samalla kun pyrimme varmistamaan, ettei verkkosivustolla ole bugeja, virheitä, viruksia eikä muita haittaohjelmia, emme voi kuitenkaan taata sitä. Olette vastuussa tietotekniikan, tietokone-ohjelmien ja alustojen konfiguroinnista päästäksenne sivustollemme. Teidän tulee käyttää omaa viruksentorjuntaohjelmistoa.

Ette saa väärinkäyttää Verkkosivustoa tuomalla sinne tietoisesti viruksia, troijalaisia, matoja, loogisia pommeja tai muuta haitallista tai teknisesti haitallista materiaalia. Te ette saa yrittää saada pääsyä palvelimelle, jolle verkkosivusto on tallennettu, tai mihinkään Verkkosivuun yhteydessä olevaan palvelimeen, tietokoneeseen tai tietokantaan. Ette saa hyökätä Verkkosivustolle palvelunestohyökkäyksellä tai hajautetulla palvelunestohyökkäyksellä. Rikkomalla tätä säännöstä syyllistytte rikokseen vuoden 1990 Tietokoneiden Väärinkäyttölain nojalla. Me raportoimme kaikki tällaiset rikkomukset asianmukaisille viranomaisille ja teemme yhteistyötä näiden viranomaisten kanssa paljastamalle henkilöllisyytenne. Tällaisen rikkomuksen tapahtumessa, oikeutenne käyttää Verkkosivustoa päättyy välittömästi.

 1. Kolmansien Osapuolien Lähteet ja Sisältö.

8.1. Sivuston avulla voit tarkastella, käyttää, linkittää ja käyttää sisältöä Kolmansien Osapuolten Lähteistä (määritelty alla), jotka eivät ole meidän omistuksessamme tai määräysvallassamme (‘Kolmansien Osapuolien Sisältö’).

Sivusto saattaa myös mahdollistaa yhteydenpidon ja vuorovaikutuksen Kolmansien Osapuolten Lähteisiin. ‘Kolmansien Osapuolten Lähde/Lähteet’ tarkoittavat (i) kolmansien osapuolten verkkosivustoja ja palveluita ja (ii) meidän kumppaneitamme sekä asiakkaita.

8.2. Emme hallitse Kolmansien Osapuolien Lähteitä

Emme ota vastuuta mistään Kolmansien Osapuolien Lähteiden sisällöstä, käyttöehdosta, tietosuojakäytännöistä, toimista tai käytännöistä. Lue niiden Kolmansien Osapuolien Lähteiden käyttöehdot ja tietosuojakäytännöt, joiden kanssa olet vuorovaikutuksessa ennen tällaisen toiminnan harjoittamista.

8.3. Emme ole vastuussa mistään Kolmansien Osapuolien Sisällöstä erityisesti liittyen tarkkuuteen, asiallisuuteen, hyödyllisyyteen, turvallisuuteen tai tekijänoikeuksiin (määritelty alla).

8.4. Käyttämällä Verkkosivua saatatte altistua Kolmansien Osapuolten Sisällölle, joka on epätarkkaa, loukkaavaa, sopimatonta tai kyseenalaista.

Teillä on aina mahdollisuus päättää, oletteko vuorovaikutuksessa Kolmansien Osapuolien Lähteiden kanssa tai katseletteko ja käytättekö Kolmansien Osapuolien Sisältöä. Vuorovaikutuksenne Kolmansien Osapuolien Lähteiden ja Kolmansien Osapuolien Sisällön käyttö ja luottaminen on täysin teidän omalla vastuullanne.

8.5. Olette yksin vastuussa vuorovaikutuksesta kolmansien osapuolien kanssa.

Suostutte luopumaan ja täten luovutte kaikista oikeudellisista tai tasapuolisista oikeuksista tai vaatimuksista, joita teillä saattaa olla Adsome GmbH:ta kohtaan ja vapauttate Adsome GmbH:n kaikesta vastuusta, joka syntyy Kolmansien Osapuolien sisällöstä ja sen kanssa vuorovaikutuksesta sekä Kolmansien Osapuolien Lähteiden käytöstä. Jos sinulla on kysymyksiä tai valituksia Kolmansien Osapuolien Lähteisiin tai Sisältöön liittyen, suostut ottamaan yhteyttää suoraan Kolmanteen Osapuoleen.

 1. Omistus.

Takaatte, että omistatte tai teillä on tarvittavat lisenssit ja luvat käyttää ja valtuuttaa Sivustoa käyttämään kaikkia Immateriaalioikeuksia (määritelty alla) teidän Käyttäjävastauksissa ja sallitte niiden osallistamisen ja käytön kuten Sivustolla ja näissä Ehdoissa asetetaan. Ellei Käyttäjävastauksiin erikseen viitata, kaikki viittaukset täällä Sisältöön viittavat myös Käyttäjävastauksiin. “Immateriaalioikeudet” tarkoittavat kaikki oikeuksia, nimikkeitä, etuja, sekä kotimaisia että ulkomaisia, kaikissa liikesalaisuuksissa, patenteissa, tekijänoikeukssa, tavaramerkeissä, tuotemerkeissä, osaamisessa tai vastaavissa immateriaalioikeuksissa, sekä kaikki moraaliset oikeudet, oikeudet yksityisyyteen, julkisuuteen ja kaikki vastaavat oikeudet lain ja sääntelyn mukaisesta. Säilytätte kaikki omistusoikeutesi Käyttäjävastauksiin.

 1. Käyttäjävastausten lisenssi.

Lähettämällä Käyttäjävastauksen Adsome GmbH:lle myönnätte Adsome GmbH:lle maailmanlaajuisen, peruuttamattoman, ei-yksioikeudellisen, rojallittoman, ikuisen, alilisensoitavan ja siirrettävän lisenssin käyttää, monistaa, jakaa ja valmistaa johdannaisia teoksia ja esittää Käyttäjävastausta Verkkosivustolla ja Adsome GmbH:n liikentoiminnassa mukaan lukien rajoituksetta jakaa osaa tai kaikkea teidän Käyttäjavastauksestanne (ja johdaisteoksista) kaikissa median muodoissa ja kaikkien mediakanavien kautta ja täten luovutte kaikista moraalisista oikeuksista teidän Käyttäjävastaukseen, siinä määrin kuin laki sallii. Täten myönnät kaikille Verkkosivuston käyttäjille ja muille Käyttäjävastauksen käyttäjille ja katselijoille, ei-yksinomaisen oikeuden käyttää, jäljentää, jakaa, valmistaa johdannaisteoksia, näyttää ja esittää Käyttäjävastauksia näiden Ehtojen mukaisesti.

 1. Kielletty sisältö.

Hyväksytte että, ette tule näyttämään, lähettämään, palauttamaan, julkaisemaan, lataamaan tai siirtämään Käyttäjävastausta joka (i) on epäreilu tai petollinen kuluttajansuojalainsäädännön mukaan missään toimivallassa; (ii) on suojattu tekijänoikeuksilla, liikesalaisuudella, tai johon muuten kohdistuu kolmansien osapuolien oikeuksia, mukaan luken yksityisyys ja julkisuus oikeudet, ellet ole tällaisten oikeuksien omistaja; (iii) aiheuttaa vaaraa yksilön turvallisuudelle tai terveydelle, vaarantaa kansallisen turvallisuuden, tai häiritsee lainvalvojan tutkimuksia; (iv) esittää toista henkilöä, (v) mainostaa laittomia huumeita, rikkoo vientilakeja, liittyy laittomaan uhkapelaamiseen tai laittomaan asekauppaan; (vi) on laitonta, loukkaavaa, herjaavaa, uhkaavaa pornografista, häiritsevää, vihamielistä, rodullisesti tai etnisesti loukkaavaa, tai kannustaa toimintaan jota pidetään laittomana, antaa syyn siviilikanteelle, rikkoo mitään lakia tai on asiaton; (vii) liittyy varkauteen tai terrorismiin tai (viii) on muuten haitallista tai petollista.

 1. Näkyvyys.

Ymmärrätte ja hyväksytte, että käyttämällä verkkosivustoa: (i) olette altiita Käyttäjävastauksille useista eri lähteistä ja että Adsome GmbH ei ole vastuussa Käyttäjävastausten tarkuudesta, hyödyllisyydestä, turvallisuudesta tai immateriaalioikeuksista; ja (ii) saatatte altistua Käyttäjävastauksille, jotka ovat epätarkkoja, vastenmielisiä, siveettömiä tai kyseenalaisia. Luovutte täten kaikista oikeudellisista ja kohtuullisista oikeuksista ja vaateista, joita teillä saattaa olla Adsome GmbH:ta kohtaan liittyen kohtiin (i) ja (ii).

12.1. SIVUSTO TARJOTAAN ‘SELLAISENAAN’ JA ‘KUTEN SAATAVILLA’ JA ILMAN MINKÄÄNLAISIA TAKUITA RIIPPUTTA ILMAISUSTA.

SIVUSTO TARJOTAAN “SELLAISENAAN” JA “KUTEN SAATAVILLA” JA ILMAN MINKÄÄNLAISIA TAKUITA RIIPPUTTA ILMAISUSTA.

Adsome GmbH TÄTEN KIISTÄÄ KAIKKI VAKUUTUKSET RIIPPUMATTA LUPAUKSISTA, MUKAAN LUKIEN MUTTEI RAJOITTUEN EPÄSUORIIN TAKUISIIN SOVELTUVUUDESTA KAUPANKÄYNNIN KOHTEEKSI, OTSIKOSTA, SOPIVUUDESTA TIETTYYN KÄYTTÖÖN, LOUKKAAMATTOMUUDESTA, JA NIISTÄ, JOTKA JOHTUVAT LAISTA TAI KÄSITTELYN AIKANA TAI KAUPASTA. Adsome GmbH EI TAKAA ETTÄ VERKKOSIVUSTOLLA EI OLE BUGEJA, TURVALLISUUSLOUKKAUKSIA TAI VIRUSHYÖKKÄYKSIÄ. SIVUSTO SAATTAA OLLA AJOITTAIN POISSA KÄYTTÖSTÄ LIITTYEN TAVANOMAISEEN KUNNOSSAPITOON, PÄIVITYKSEEN TAI MUIHIN SYIHIN. HYVÄKSYTTE ETTÄ Adsome GmbH EI OLE VASTUUSSA TEILLE TAI KOLMANSILLE OSAPUOLILLE KOITUVISTA SEURAUKSISTA JOTKA AIHEUTUVAT INTERNETIN TEKNISISTÄ ONGELMISTA, HITAISTA YHTEYKSISTÄ, LIIKENNERUUHKISTA TAI PALVELIMIEN YLIKUORMITTUMISESTA. EMME LUPAA, HYVÄKSY TAI TAKAA MITÄÄN KOLMANNEN OSAPUOLEN SISÄLTÖÄ, TUOTETTA TAI PALVELUA, JOTA MAINOSTETAAN SIVUSTOLLA.

12.2. Adsome GmbH EI TAKAA, TUE TAI VAKUUTA MITÄÄN SISÄLTÖÄ, JOKA NÄKYY KÄYTTÄJIEN VASTAUKSISSA, JA EI TEE MITÄÄN VAKUUTUSTA NIIHIN, JA KIISTÄÄ VASTUUN KAIKESTA TÄLLAISESTA SISÄLLÖSTÄ.

12.4. ERITYISESTI YMMÄRRÄTTE, ETTÄ Adsome GmbH EI OLE VASTUUSSA KÄYTTÄJIEN VASTAUKSISTA TAI TOIMINNASTA (MUKAAN LUKIEN HALVENTAVA, LOUKKAAVA, LAITON TAI TUOTTAMYKSELLINEN TOIMINTA) JA ETTÄ HAITAN TAI VAHINGON RISKI ON TÄYSIN TEIDÄN.

12.5. RIIPPUVUUTENNE TAI KÄYTTÖ SIVUN SISÄLLÖSTÄ (MUKAAN LUKIEN MUTTEIN RAJOITTUEN KÄYTTÄJÄ VASTAUKSET), TAI VUOROVAIKUTUS KOLMANSIEN OSAPUOLIEN KANSSA SIVUSTOLLA, TAPAHTUU TÄYSIN OMALLA VASTUULLANNE. JOS TEILLÄ ON RIITA KOLMANNEN OSAPUOLEN KANSSA JOHTUEN SIVUSTON KÄYTÖSTÄ, HYVÄKSYTTE ETTÄ Adsome GmbH EI OLE VASTUUSSA MISTÄÄN VAATIMUKSISTA TAI VAHINGOISTA, JOTKA NOUSEVAT TAI OVAT YHTEYDESSÄ KYSEISEEN RIITAAN.

12.6. EMME TEE MITÄÄN LUPAUKSIA, TAKUITA TAI EHTOJA, SUORAAN TAI EPÄSUORAAN, LUOVUTTAMIINNE TIETOIHIN TAI TOIMINTAANNE SIVUSTOLLA LIITTYEN, PAITSI KUTEN TIETOSUOJAKÄYTÄNNÖSSÄ NIMENOMAISESTI SANOTAAN.

12.7. PYRIMME TARJOAMAAN TEILLE ARVOKASTA TIETOA TUOTTEISTA JA PALVELUISTA, JOTKA NÄKYVÄT / ARVIOIDAAN SIVUSTOLLA.

KUITENKIN JOTTA SAATTE TIEDOT ILMAISEKSI MEIDÄN ON ETSITTÄVÄ TULOMAHDOLLISUUKSIA MUILLA TAVOIN. ESIMERKIKSI, SAATAMME PERIÄ ASETUSMAKSUJA KOLMANSILTA OSAPUOLILTA JOTKA NÄKYVÄT SIVUSTOLLAMME, JA SAATAMME VASTAANOTTAA MAKSUJA JOKA KERTA KUN KÄYTTÄ PAINAA YHDESTÄ TAI USEAMMASTA LINKISTÄ JA/TAI OIKEASTI OSTAA TUOTTEITA/PALVELUITA JOITA KOLMANNET OSAPUOLET TARJOAVAT. KAIKISSA TAPAUKSISSA, Adsome GmbH:lle MAKSETUT MAKSUT EIVÄT VAIKUTA MATERIAALIIN, JOTA NÄYTÄMME TIETYSTÄ KOLMANNESTA OSAPUOLESTA.

 1. Vastuunrajoitus.

13.1. LAIN SALLIMISSA RAJOISSA Adsome GmbH EI OLE VASTUUSSA MISTÄÄN SUORISTA, EPÄSUORISTA, ERITYISISTÄ, JOHDOLLISISTA TAI VAHINGOLLISISTA VAHINGOISTA TAI TIETOJEN, TULON, TUOTON TAI MAINEEN MENETYKSESTÄ, JOKA JOHTUU NÄISTÄ EHDOISTA TAI SIVUSTON KÄYTÖSTÄ, TAI KÄYTÖN ESTYMISESTÄ, VAIKKA Adsome GmbH:ta ON VAROITETTU MAHDOLLISISTA VAHINGOISTA TAI TAPPIOISTA.

Jotkin lainkäyttöalueet eivät salli vastuun rajoittamista tai poissulkemista vahingollisista tai välillisissä vahingoissa, joten edellä mainitut rajoitukset eivät välttämättä koske teitä.

 1. Suojaus.

Sitoudut puolustamaan, suojaamaan ja vapauttamaan vahingolta Adsome GmbH:n ja kumppanit, sekä vapauttamaan niiden toimihenkilöt, johtajat, työtekijät, agentit kaikista vaatimuksista, vahingoista, velvoitteista, tappoista, vastuista, kustannuksista ja kuluista (mukaan lukien muttei rajoittuen asianajopalkkiohin), jotka johtuvat: (i) Verkkosivuston käytöstä, tai käytön estymisestä; (ii) teidän Käyttävä Vastauksistanne; (iii) vuorovaikutuksestanne kaikkien Sivuston käyttäjien kanssa; tai (iv) rikkomuksesta näitä Ehtoja kohtaan.

 1. Toimikausi ja irtisanominen.

Nämä ehdot ovat voimassa, kunnes ne irtisanotaan Adsome GmbH:n tai teidän toimestanne. Adsome GmbH:lla on, oman harkintansa mukaan, oikeus irtisanoa nämä ehdot ja/tai pääsynne Verkkosivustolle tai mihin tahansa osaan siitä välittömästi milloin tahansa, syystä, tai ilman syytä (mukaan lukien muttei rajoittuen, näiden Ehtojen rikkomiseen) Adsome GmbH ei ole vastuussa teille tai millekkään kolmannelle osapuolelle Sivuston tai sen osan sulkemisesta. Jos ette hyväksy jotain ehtoa näissä Ehdoissa, tai niihin myöhemmin tehtävissä muutoksissa, tai ette ole tyytyväinen Sivustoon jollain tavalla, ainoa vaihtoehtonne on välittömästi lopettaa Sivuston käyttö. Näiden Ehtojen perumisen yhteydessä, teidän tulee lopettaa Verkkosivuston käyttö. Tämä kohta 15, sekä Kohdat 5(Immateriaalioikeudet), 7.3. (Käyttäjä Vastausten Lisenssi), 11 (Yksityisyys, 12 (Takuuvastuuvapautuslausekkeet), 13 (Vastuunrajoitus), 14 (Suojaus) ja 16 (Itsenäiset urakoitsijat) – 18 (Yleinen) pysyvät voimassa, vaikka nämä Ehdot peruttaisiin.

 1. Itsenäiset urakoitsijat.

Te ja Adsome GmbH ovat itsenäisiä urakoitsijoita. Mikään näissä Ehdoissa ei luo kumppanuutta, yhteisyritystä, virkaa tai työsuhdetta teidän ja Adsome GmbH:n välille. Te ette saa missään tilanteessa tehdä tai sitoutus mihinkään takuisiin, esityksiin, sitoumuksiin tai velvoitteisiin Adsome GmbH:n puolesta.

MINKÄ MAAN LAKEJA SOVELLETAAN NÄIHIN KÄYTTÖEHTOIHIN?

Näihin käyttöehtoihin, niiden kohteeseen ja muodostamiseen sovelletaan Saksan lainsäädäntöä. Lakisääteiset oikeutesi eivät kuitenkaan muutu.

Te ja me ymmärrämme, että Saksan tuomioistuimilla on yksinomainen toimivalta kaikkiin riitoihin ja asioihin liittyen Verkkosivustoon, paitsi jos olette kuluttaja ja asutte Saksan ulkopuolella.

SOPIMUKSEMME ON AINOASTAAN TEIDÄN KANSSANNE

Kenelläkään muulla kuin näiden ehtojen osapuolella ei ole oikeutta panna käytäntöön näitä käyttöehtoja.

Ette voi siirtää, antaa tai muuten luovuttaa näiden käyttöehtojen mukaisia oikeuksia ja velvollisuuksia toiselle henkilölle tai oikeushenkilölle.

 

KEITÄ OLEMME JA MITEN OTAA YHTEYTTÄ MEIHIN

www.pikaiset-seikkailut.com/pikaiset-seikkailut.net:n omistaa ja operoi Adsome GmbH (“me” tai “meidän”). Olemme rekisteröityneet Saksaan ja rekisteröity toimipaikkamme on osoitteessa Rudower Chaussee 29, 12489 Berlin, Germany.