VictoriaMilan

VictoriaMilan on aikuisia varten perustettu erityisesti salaseuran hakuun tarkoitettu seuranhakusivusto. Sivuston jäsenet voivat etsiä seuraa joko alueellisesti tai jopa maailmanlaajuisesti.

PRO
 • Anonymiteetti suojattu
 • Käyttäjiä ympäri maailmaa
 • Kauniit tytöt
 • Aloitteellisia naisia
 • Rekisteröityminen täysin ilmaista
 • Hakutulosten suodattaminen
CONTRA
 • Viestien lähettäminen maksullista
 • Ei ilmaista Premium-jäsenyyden kokeilua
 • Live-asiakastukea ei tarjolla

Jäsenistä:

 • Duizenden actieve gebruikers
 • Internationale gebruikers
 • Voor gehuwden en singles

VictoriaMilan-sivustosta:

 • Alustalta voi helposti löytää salarakkaan
 • Naisia ympäri maailmaa
 • Erittäin aktiivinen käyttäjäkunta

Kuinka kauan tapailukaverin löytäminen kestää sivustolla?

Kirjautuminen VictoriaMilaniin on erittäin vaivatonta ja täysin ilmaista. Kirjauduttuasi alustalle pääset heti näkemään, minkälaisia sinkkuja sivustolla on. Ennen kuin alat etsimään naisia sivustolta, sinun kannattaa kuitenkin ensiksi täydentää profiilisi. Profiilista kannattaa tehdä mahdollisimman houkutteleva, jotta naiset kiinnostuvat sinusta.

Viimeisteltyäsi profiilin alustalla pääset lähettämään viestejä kaikille kauniille naisille. Koska sivusto suorastaan kuhisee innokkaista naisista, voit hyvällä tuurilla löytää salaseuraa vain muutamassa minuutissa!

Vastaavatko naiset viesteihin VictoriaMilan sivustolla?

Sivuston uusien käyttäjien perusteella voimme todeta, että VictoriaMilan.fi on erittäin aktiivinen seuranhakusivusto. Näin ollen päätimmekin kokeilla kuinka moni nainen vastaa lähettämiimme viesteihin sivustolla.

Testiviesti 1: “Moi kuumis. Näytät erittäin hyvältä. Tulisitko luokseni tänään? ;)”

Lähetetyt viestit naisille Vastaukset prosentteina
50 35 70% vastausaste

Testiviesti 2: “Meille vai teille, tiedät varmaan tekemään mitä?”

Lähetetyt viestit naisille Vastaukset prosentteina
50 40 80% vastausaste

Pienen testimme tulokset olivat loistavia!

On hienoa nähdä miten niin monet VictoriaMilanin käyttäjät vastaavat viesteihin. Tämä tarkoittaa sitä, että voit todennäköisemmin löytää seuraa tai salarakkaan tältä sivustolta kuin monilta muilta seuranhakusivustoilta.

Millaisia naisia sivustolla on?

VictoriaMilanissa on jopa tuhansia suhteisiinsa tylsistyneitä varattuja naisia ja sinkkuja, jotka ovat kiinnostuneita erityisesti tuhman seuran löytämisestä. Koska VictoriaMilan.fi-alusta on erittäin aktiivinen, voit löytää sieltä kaiken ikäisiä ja kaikenlaisia tyttöjä läheltäsi tai ympäri maailmaa. Jos haluat tavata esimerkiksi hoikan 22-vuotiaan helsinkiläisen naisen kanssa, voit suodattaa hakutuloksiasi ja löytää helposti nämä vaatimukset täyttävän naisen alustalta.

Card image cap

Kymmeniä tuhansia käyttäjiä ympäri maailmaa

Näet alustan ’Vierailut’-osiosta myös helposti kaikki sinusta kiinnostuneet tytöt. Ottamalla näihin naisiin yhteyttä parannat mahdollisuuksiasi löytää salarakkaan tai tuhmaa seuraa sivustolta.

Card image cap

Viestien lähettäminen ilmaista Premium jäsenenä

Kuinka sivusto huolehtii tietoturvallisuudesta? Suojeleeko se yksityisyyttäni?

VictoriaMilan.fi on yksi Internetin turvallisimmista seuranhakusivustoista. Sivusto ottaa käyttäjiensä yksityisyyden suojelemisen erittäin vakavasti. Näin ollen tietosi pysyvät aina turvassa ja suojassa kolmansilta osapuolilta. Sivusto on myös hoitanut kaikki tietoturvallisuuden perusasiat kunnolla. Sivustolla on esimerkiksi SSL-sertifikaatti ja sivuston ylläpito poistaa tekaistuja profiileja pois alustalta jatkuvasti.

Onko VictoriaMilan.fi hyvämaineinen sivusto? Voiko siihen luottaa?

VictoriaMilan.fi kuuluu luotettavimpien treffisivustojen joukkoon verkossa. Alustan ylläpito myös varmistaa, että kaikilla alustan jäsenillä on hyvät mahdollisuudet löytää salaseuraa sivustolta. Voimme vannoa, että et tule katumaan sivustolle rekisteröitymistä ja uskomme, että tulet löytämään sieltä sitä mitä etsit.

Mitkä ominaisuudet ovat ilmaisia?

Liityttyäsi VictoriaMilan sivustolle, pääset täydentämään profiilisi (tee profiilistasi mahdollisimman hyvä, jotta tytöt kiinnostuvat sinusta). Luotuasi profiilisi pääset etsimään naisia sivustolta. Käyttämällä hakutulosten suodatinta voit löytää juuri niitä naisia, joista olet kiinnostunut. Voit esimerkiksi etsiä Länsi-Suomessa asuvia kurvikkaita 18-25 vuotiaita naisia suodattamalla hakutuloksiasi. Alla olevasta taulukosta näet mistä sivuston ominaisuuksista joudut maksamaan ja mitkä ovat ilmaisia.

Ominaisuus Ilmainen Maksullinen
Rekisteröityminen ja profiilin luominen
Profiilisi vinkkauksien näkeminen
Viestien vastaanottaminen
Kuvien lataaminen
Lahjojen antaminen
Laajennettu haku
Jäsenten kuvien katsominen
Viestien lähettäminen

Valitettavasti viestitteleminen sivuston naisten kanssa on maksullista. Onneksi käyttäjien kanssa viestitteleminen ei kuitenkaan maksa paljoa VictoriaMilanissa. Kolmen kuukauden Premium-kultajäsenyys maksaa sivustolla esimerkiksi vain 10€/viikko. VictoriaMilanin Premium-jäsenenä voit muun muassa lähettää rajattomasti viestejä, katsoa profiilisi tykkääjät, nähdä profiilisi vierailijat ja pyytää lupaa nähdä yksityiskuvia. Alla olevasta listasta näet, kuinka paljon erilaiset jäsenyyspaketit maksavat.

Hankkimalla Premium-jäsenyyden VictoriaMilaniin voit viestitellä muiden käyttäjien kanssa ja löytää itsellesi salaseuraa. Tarkastellaan seuraavaksi joitain saatavilla olevia vaihtoehtoja:

 • Rekisteröidy ilmaiseksi (Rajoitettu käytettävyys)
 • 3 kuukauden jäsenyys 10€/viikko
 • 6 kuukauden jäsenyys 7,5€/vikko
 • 12 kuukauden jäsenyys 5€/viikko
Card image cap

Rekisteröityminen täysin ilmaista

Jäsenyyden voit tilata helposti monia eri maksu- tai luottokortteja käyttämällä.

Johtopäätöksemme sivustosta

Iskulause:

VictoriaMilan on selvästi yksi maailman parhaimmista salaseuran hakuun tarkoitetuista sivustoista. Sivustolla on erittäin aktiivinen käyttäjäkunta ja sivuston maksulliset ominaisuudet ovat verrattain edullisia jäsenille. Jos etsit salaseuraa – löydät sitä varmasti VictoriaMilanista

Herätä intohimosi uudelleen liittymälle kuuluisalle seuranhakusivustolle. Tavalliset miehet löytävät salarakkaita joka päivä VictoriaMilanista!