Uber-meets.com

Uber-meets.com on aikuisia varten luotu treffisivusto, jossa käyttäjät voivat etsiä seuraa. Uber-meets.com käyttäjät voivat etsiä seuraa joko alueellisesti tai koko Suomen alueelta.

PRO
 • Yksityisyytesi on suojassa
 • Paljon sinkkuja lähellä
 • Kauniit naiset
 • Aloitteellisia naisia
 • Kirjautuminen ilmaista
 • Hakutuloksia voi suodattaa
CONTRA
 • Viestien lähettäminen maksullista
 • Käyttöehdot ja Tietosuojakäytännöt saatavilla vain englannin kielisinä
 • Live-asiakaspalvelua ei saatavilla

Jäsenistä:

 • Tuhansia aktiivisia käyttäjiä
 • Käyttäjiä ympäri Suomea
 • 48% miehiä ja 52% naisia

Uber-meets.com-sivustosta:

 • Sivustolta on helppoa löytää seuraa
 • Käyttäjäystävällinen chat
 • Uusia käyttäjiä kirjautuu sivustolle jatkuvasti lisää

Kuinka kauan kaverin löytäminen kestää sivustolla?

Rekisteröityminen Uber-meets.com-sivustolle on helppoa ja maksutonta. Kirjauduttuasi sivustolle näet heti, millaisia naisia sivustolla on. Sivustolla voit halutessasi suodattaa ehdotuksiasi ja hakutuloksiasi monien eri kriteerien perusteella. Ennen kuin alat etsimään naisia sivustolta sinun kannattaa kuitenkin ensiksi täydentää profiilisi. Profiilista kannattaa tehdä mahdollisimman houkutteleva, jotta naiset kiinnostuvat sinusta.

Luotuasi profiilin sivustolle pääset lähettämään viestejä kaikille naisille. Koska sivustolla on jopa tuhansia aktiivisia seuraa etsiviä naisia, voit hyvällä tuurilla löytää seuraa jopa vain muuttamassa minuutissa!

Card image cap

Tuhansia jäseniä ympäri Suomea

Vastaavatko naiset viesteihin Uber-meets.com-sivustolla?

Sivuston uusien rekisteröitymisten perusteella voimme todeta, että Uber-meets.com on erittäin vilkas sivusto. Päätimmekin siksi kokeilla, kuinka moni nainen vastaa lähettämiimme viesteihin sivustolla.

Testiviesti 1: “Hei söpöliini. Olet todella kuuma. Mitä aiot tehdä tänään? ;)”

Lähetetyt viestit naisille Vastaukset prosentteina
50 35 70% vastausaste

Testiviesti 2: “Tykkään sinusta! Haluaisitko nähdä kanssani tänään? ;)”

Lähetetyt viestit naisille Vastaukset prosentteina
50 40 80% vastausaste

Testimme tuotti todella hyviä tuloksia! On hienoa, että monet naiset sivustolla vastaavat viesteihin. Näin ollen sinulla on paremmat mahdollisuudet löytää seuraa tai elämäsi rakkaus sivustolta.

Millaisia naisia sivustolla on?

Alustalla on todella paljon naisia, jotka etsivät erityisesti seuraa miehistä. Koska Uber-meets.com on todella vilkas sivusto, voit löytää sieltä kaikenikäisiä ja kaikenlaisia tyttöjä läheltäsi. Jos haluaisit saada kaveriksi esimerkiksi kurvikkaan naisen Jyväskylästä, voit suodattaa hakutuloksiasi ja löytää helposti nämä kriteerit täyttävän tytön alustalta.

Voit nähdä sivuston ’Katsonut Minua’ osiosta myös kätevästi kaikki sinusta kiinnostuneet naiset. Ottamalla näihin naisiin yhteyttä parannat mahdollisuuksiasi löytää panoseuraa alustalta.

Card image cap

Paljon sinkkuja

Kuinka sivusto huolehtii tietoturvallisuudesta? Suojeleeko se yksityisyyttäni?

Uber-meets.com kuuluu turvallisimpien treffisivustojen joukkoon. Sivusto ottaa käyttäjiensä yksityisyyden suojelemisen vakavasti. Näin ollen tietosi pysyvät aina turvassa ja suojassa kolmansilta osapuolilta. Sivusto on myös hoitanut kaikki tietoturvallisuuden perusasiat kunnolla. Sivustolla on esimerkiksi SSL-sertifikaatti ja sivuston ylläpito poistaa tekaistuja profiileja pois alustalta jatkuvasti.

Onko Uber-meets.com hyvämaineinen sivusto? Voiko siihen luottaa?

Uber-meets.com on yksi luotettavimmista deittisivustoista netissä. Uber-meets.com ylläpito varmistaa, että kaikilla alustan jäsenillä on hyvät mahdollisuudet löytää seuraa sivustolta. Et varmasti siis tule katumaan Uber-meets.com sivustolle kirjautumista ja tulet varmasti löytämään sieltä sitä mitä etsit.

Mitkä ominaisuudet ovat ilmaisia?

Kun kirjaudut Uber-meets.com sivustolle, pääset täydentämään profiiliasi (tee profiilistasi mahdollisimman hyvä, jotta naiset kiinnostuvat sinusta). Luotuasi profiilisi pääset etsimään naisia sivustolta. Suodattamalla naisia voit löytää juuri niitä naisia, joista olet kiinnostunut. Voit esimerkiksi etsiä alistumisesta ja roolileikeistä kiinnostuneita naisia. Alla olevasta taulukosta näet mitkä sivuston ominaisuudet ovat ilmaisia ja mitkä maksullisia.

Ominaisuus Ilmainen Maksullinen
Rekisteröityminen ja profiilin luominen
Profiilisi tykkääjien näkeminen
Viestien vastaanottaminen
Kuvien lataaminen
Tarrat
Haku ja tarkennettu haku
Käyttäjien kuvien katsominen
Viestien lähettäminen

Valitettavasti viestien ja tarrojen lähettäminen sivuston käyttäjille on maksullista. Onneksi viestien lähettäminen ei kuitenkaan maksa paljoa Uber-meets.com. Voit uutena sivuston käyttäjänä hankkia 200 kolikkoa 9 € tarjoushintaan. Yhdellä kolikolla voit lähettää aina yhden viestin. Alla olevasta listasta näet paljon erilaiset kolikkopaketit maksavat.

Ostamalla maksullisia kolikkoja voit lähettää viestejä muille käyttäjille ja löytää itsellesi seuraa sivustolta. Tutkitaan seuraavaksi joitain saatavilla olevia vaihtoehtoja:

 • Rekisteröidy ilmaiseksi (Rajoitettu käytettävyys)
 • 200 kolikkoa 9€ (0,045€ viesti)
 • 300 kolikkoa 19€ (0,0633€ viesti)
 • 2000 kolikkoa (0,0495€ viesti)

Kolikkoja voit ostaa kätevästi maksu- tai luottokorttia ja Paysafecard-korttia käyttämällä. Lisäksi kolikkoja voi myös ostaa verkkopankin kautta.

Johtopäätöksemme sivustosta

Iskulause:

Uber-meets.com on kiistatta yksi parhaimmista suomalaisista treffisivustoista seuran hakuun. Sivustolla on todella paljon aktiivisia jäseniä ja sivuston maksulliset ominaisuudet ovat erittäin edullisia käyttäjille. Jos haluat seuraa, tulet löytämään sitä aivan varmasti tältä sivustolta!

Sytytä sänkypuuhasi tuleen uudelleen kirjautumalla tälle tunnetulle kotimaiselle aikuisille tarkoitetulle deittisivustolle. Sinun kaltaisesi miehet löytävät seuraa päivittäin tältä alustalta.